Já ho prostě miluju! - Gehm, Franziska, 1974- (Upíří ségry, 2011)
Konečně prázdniny! Upíří ségry Daka a Silvania se už nemohou dočkat, až odletí do svého rodného města, do Bystřice, a navštíví všechny příbuzné a kamarády. A úplně to nejúžasnější na tom je, že jejich kamarádka Helena smí jet s nimi.