Létající přízrak - Brezina, Thomas C., 1963- (Klub Tygrů, 2009)
Přidej se k detektivům z Klubu Tygrů! Nenech si uniknout nic podezřelého a pomocí superlupy hravě přijdeš každé záhadě na kloub. Vydej se s Biggi, Patrikem a Lukem na dobrodružné prázdniny do malé norské vesničky, která je zahalena tajemstvím.