Královský dar - Scott, Susan Holloway (Alpress, 2011)
Dcera zchudlého šlechtice Louise se přesouvá z francouzského venkova k honosnému dvoru krále Ludvíka XIV. Nenápadná dívka padne do oka anglickému králi Karlu II. a intrikán Ludvík ji nedlouho poté pošle do Anglie jako "dárek". Očekává od ní, že bude Francii sloužit jako vyzvědačka. S příslibem bohatství, moci, a dokonce i královy lásky si Louise troufne vzít osud do vlastních rukou, ale současně musí tančit ve víru nebezpečných intrik mezi dvěma královstvími ...