Zrazená. Škola noci. - Cast, P. C., 1960- (Knižní klub : Euromedia Group, 2010)
Zoey Redbirdová si pomalu zvyká na upíří Škole noci a svědomitě se připravuje na roli předsedkyně elitní studentské organizace Dcery temnoty. Konečně má pocit, že někam patří, a dokonce má i chlapce. Možná i dva.