Vyvolená. Škola noci. - Cast, P. C., 1960- (Knižní klub, 2010)
Druhá kniha série Škola noci (volně navazuje na "Označená"). Zoey Redbirdová si pomalu zvyká na upíří Škole noci a svědomitě se připravuje na roli předsedkyně elitní studentské organizace Dcery temnoty. Konečně má pocit, že někam patří. Městem Tulsa však náhle otřese zmizení středoškolského fotbalisty. Když přibude další hrůzná vražda, padne podezření na upíry. Zoey proniká stále hlouběji do spleti intrik, ale zjišťuje, že je toho na ni příliš. To ale ještě netuší, že se její nejbližší zanedlouho ocitnou ve smrtelném nebezpečí a někoho z nich prostě zachránit nedokáže...