Krysáci - Žáček, Jiří, 1945- (Edice České televize, 2010)
Veselá dobrodružství čtyř kamarádů - dvou krysáků Huberta a Hodana, sádrového trpaslíka Ludvíka a potkana Edy se odehrávají na Moravě, uprostřed Valašského království.