Řád žen - Cordonnie, Daniel (Thriller, 2012)
David Clerc je mladý bankéř se slibnou kariérou, jeho osobní život je ale v troskách. Žena se s ním rozvedla a odvedla si sebou jejich dvě dcery. Když David potká Marii Sophii, je přesvědčen, že konečně našel ženu svého života. Marie Sophie ale zmizí. David nechápe, co se stalo, a je odhodlán zjistit proč. Při pátrání narazí na informaci, která změní jeho život. Dozví se, že již staletí existuje celosvětový Řád žen, jehož členky se vtírají k významným mužům, a snaží se jejich prostřednictvím ovládnout svět.