Doktor Proktor a konec světa. Možná-- - Nesbö, Jo, 1960- (Beletrie pro děti a mládež, 2013)
Zábavné a napínavé pokračování o doktoru Proktorovi. Už jste slyšeli, že konec světa je na spadnutí? A že budeme patrně čelit ohromné invazi z vesmíru? Pokud si chcete všechny ty více či méně pravděpodobné předpovědi ujasnit a hodláte v dohledné době přečíst jen jednu knihu o konci světa, sedminohých peruánských pavoucích, a samozřejmě o Bulíkovi, Líze a doktoru Proktorovi, pak jste tu správně.