Temná akademie. Vyvolení : Vyvolení. - Poole, Gabriella (Temná akademie, 2012)
Darkova akademie je škola jako žádná jiná! Jaká zlověstná tajemství střeží Vyvolení - skupina vybraných studentů, kteří se od nezasvěcených drží dál? Kdo je tajemný cizinec, který se v noci potuluje po chodbách? A co se doopravdy stalo před rokem, kdy tu za záhadných okolností zemřela studentka? Vědět málo je sice nebezpečné, ale vědět příliš mnoho může zabít.