Fiorella a hřbitov upírů : Dobrodružství dcery dcery dvorního alchymisty císaře Rudolfa II. - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Moba, 2012)
Fiorella je nejen dcerou alchymisty císaře Rudolfa II., ale v převleku za chlapce je i jeho učedníkem. Už rok žije v Praze a se svými kamarády Martinem a Lukášem několikrát prokázala mimořádný důvtip, když rozluštila záhady, na které rozum dospělých nestačil. Jenže hrozí nové nebezpečí.