Na nevěru se neumírá - Bittnerová, Martina, 1975- (Tribun EU, 2013)
Hrdinové jednotlivých povídek se nepotýkají pouze s nevěrou, nýbrž prožívají různé citové karamboly a snaží se tyto situace zvládat bez sentimentu a s nadhledem. Ačkoliv někdy klesají na mysli, nepřestávají toužit po osobním štěstí.