Letopisy Elfů. Smrt elfů. - Hohlbein, Wolfgang, 1953- (Plejáda, 2012)
Pia už zažila hodně - bojovala proti lidským i nelidským nepřátelům na dvou světech. Čelila zbraním i magii. Ale nic jí nemohlo připravit na skutečné peklo. Peklo za mřížemi! Vítejte v ženské věznici Santanas. Přeplněné cely, smrtelně nebezpečné kmotry, sadistické bachařky a spalující, všudypřítomné horko. Proti pobytu v těchto příjemných zdech je i trest smrti lákavou variantou. A Pia zde žije už pět let - připravená o své schopnosti, dceru i naději. Ale právě ve chvíli, kdy si myslí, že si s ní osud už zahrál dostatečně, přichází šok. Novým ředitelem se stává starý známý Hernandez a má pro Piu nabídku, která ji může snadno stát život. Jenže jeho ambice jsou tím posledním, co Piu trápí. Po chodbách se potuluje něco velkého a smrtícího, v celách sotva stíhá zasychat krev a v okolních lesích číhá cosi děsivého. Minulosti není možné uniknout a Pia bude muset znovu bojovat o život. Po boku starých i nových spojenců a dokonce i jednoho dávného protivníka vyráží opět do boje. A tentokrát to bude boj obzvláště krvavý a brutální. Tentokrát totiž půjde o rodinu. 1. d. Krev Elfů, 2.d. Hněv Elfů.