Den, kdy se potkali : (sex 2013) - Šlik, Petr Hugo (Motto, 2014)
Hrdinové této knihy, mladý muž a mladá žena, se dozvědí leccos o sobě i o svých blízkých a uprostřed rušných pražských ulic zažijí nejeden rozhovor, který bude mít zásadní vliv na jejich další osud