Velká čtyřka - Christie, Agatha, 1890-1976 (Euromedia Group : Knižní klub, 2001)
Detektiv Hercule Poirot je na stopě mezinárodní zločinecké organizaci, která má na svědomí podvody, únosy, krádeže a vraždy.