Gang - Cole, Martina, 1958- (Domino, 2014)
Můžete mít pocit, že vám svět leží u nohou. Než vás svět srazí na kolena. Bratři Baileyovi jsou odhodláni udělat vše pro to, aby si jich svět vážil. Po dobrém, nebo po zlém. Na první pohled jsou jako voda a oheň: Petrovy uhlazené způsoby mistrně skrývají nelítostnou povahu, zatímco o Danielově slabosti pro násilí se vyprávějí legendy. Jeden od druhého se liší - ale společně jsou nepřekonatelní.