Alice a... Mega hustý šoky - Mac Combie, Karen, 1963- (Alice a..., 2013)
To jsou zase mega šoky! Alice a její téměř "normální" rodinka jsou opět v akci - starší sestra Linn se zamilovala do totálního nafoukance, mladší bráška chce zachraňovat snad všechny zvířata na světě, k nim domů vlezou lupiči a hlavně - Alice je tajně zamilovaná do super kluka, jenže ten je o dost starší... No, jak tohle dopadne?