Hraničářův učeň. - Flanagan, John, 1944- (Egmont ČR, 2012)
Další z příběhů světově úspěšné serie Hraničářův učeň Většina legend Araluenu, od útěku hraničářského učně Willa ze Skandie až po Horácovu cestu do Nihon-džinu, od příběhu, jak princezna Kasandra přišla ke jménu Evanlyn, až po příběh o Alyssině věznění na hradě Macindawu, je dobře známá. Ale co ztracené příběhy - ty, o kterých lidé slýchali, ale dosud nebylo možné dokázat, jestli jsou pravdivé?