Všichni jsme z toho úplně na větvi - Fowler, Karen Joy, 1950- (Plus, 2015)
Román o rodině, o lásce a jednom vědeckém experimentu, který dodnes vyvolává silné emoce. Je to jedna z knih, jež vám nedají spát a přináší zážitek, který doznívá ještě dlouho po přečtení.