Revival - King, Stephen, 1947- (Pavel Dobrovský - BETA, 2015)
Kněz, který před lety přijel do novoanglického městečka, si získal zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce. Při tragické nehodě však přišel o rodinu, proklel boha a z města odešel. Chlapec, nyní dospělý muž, se s knězem po dlouhé době náhodou setkává. Ukáže se, že charismatický sluha boží má nebezpečné temné stránky.