Život je mýdlová bublina Praha - Ošó, 1931-1990
Inspirativní texty publikované v této knize vznikly původně jako dopisy Yoze Sohanové, se kterou se Osho setkal na svém kurzu meditace. Přislíbil jí, že každý den pošle jeden dopis, v němž pohovoří o meditační praxi v souvislosti s nejrůznějšími životními tématy a situacemi. Mistr se většinou ke svým žákům a následovníkům obracel pouze ústně při přednáškách, a proto jsou tato krátká zamyšlení, obsahující hlubokou moudrost, jedním z mála unikátních dokladů Oshova psaného projevu.