Olomoucký bestiář - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého, 2016)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují..