Kafe v pět - Slouková, Radka, 1985- (Pan Nakladatel, 2014)
Kniha Kafe v pět vás upoutá pestrou směsí příběhů, které vás nikdy neomrzí. Osm poutavých originálních příběhů výherců prestižní literární soutěže Pana Nakladatele, doplněných o povídky populárních spisovatelek Martiny Bittnerové a Kateřiny Hejlové