Mateřská, ale určitě ne dovolená - Halpern, Julie, 1975- (Beletrie, 2016)
Bez servítků podané, zasvěcené a ohromně zábavné vyprávění o zaměstnané ženě, která je přesvědčena, že je připravená pořídit si dítě, dokud ji mateřská nevyvede z omylu