Kulka - Kelly, Mary Louise, 1971- (Světový bestseller, 2016)
Když Caroline začne pobolívat zápěstí, ani v tom nejdivočejším snu by ji nenapadlo, že preventivní magnetické rezonance odhalí kulku v oblasti krčních obratlů… Šokovaná se následně dozvídá, že její biologické rodiče zastřelili, když jí byly tři roky. Pachatel nebyl nikdy dopaden. Caroline tedy vyhledá novináře, který o vraždě kdysi psal. Ten s ní udělá interview a Caroline se začínají ozývat pamětníci. Jenomže i vrazi čtou noviny..