Jednou tě najdu - Elks, Carrie (Ikar, 2016)
Na exkluzivním večírku na oslavu nového milénia se letmo seznámí Hanna a Richard. Pocházejí z jiných světů a nemají společného zhola nic – tedy až na elektrizující vzájemnou přitažlivost. Ani jeden z nich však není schopen předvídat, že to, co začalo jako flirt, se promění v turbulentní vztah, který jim zlomí srdce víckrát než dovedou spočítat