Hlavolam ze Stínadel - Blažek, Josef, 1980- (Nakladatelství Josef Vybíral, 2017)
Stínadla a ježek v kleci! Kdo by neznal Foglarovu tajuplnou městskou čtvrť a její největší záhadu - Tleskačův hlavolam! Dlouho před Rychlými šípy se po jeho stopách vydává dvojice kamarádů. Pátrání je zavádí hluboko do starobylých Stínadel, kde v bludišti podzemních chodeb leží pohřbeno úžasné tajemství!