Vombat Jirka - Papoušková, Eva (Mladá fronta, 2016)
Vombat je zvláštní zvířátko, které žije na druhé straně zeměkoule, až v daleké Austrálii. Hrozně rádo spí a taky hrozně rádo hrabe díry. I malý vombatí kluk Jirka je rád hrabe jako jeho tatínek. Jenomže i malí vombati musí chodit na nočník. A tak maminka rozhodne - nejdřív nočník, pak hrabání.