Hadohlavec / Čínské thrillery 4. díl - May, Peter, 1951 prosinec 20.- (Čínské thrillery, 2017)
Americká patoložka Margaret Campbellová se vrací domů, kde ji však čeká kamion plný mrtvých Číňanů a konfrontace s vlastní minulostí. Pekingský detektiv Li Jen je poslán na čínské velvyslanectví do Washingtonu, aby zjistil, proč se jeho krajané udusili v uzavřeném chladicím voze v jižním Texasu. Navíc se opět setká se ženou, která utekla z Číny i z jeho života. Dostanou za úkol znovu spolupracovat a přijít na to, kdo stojí za obchodem s ilegálními čínskými imigranty, který vedl k texaské tragédii. Zjistí, že imigranti byli nedobrovolnými přenašeči smrticího nákladu. Li a Margaret, zápasící s démony společné minulosti, se ocitnou v závodu s časem, aby zneškodnili biologickou časovanou bombu, která hrozí, že zničí nejen jejich budoucnost, ale budoucnost celého lidstva.