Dívka na sněhu - Kukafka, Danya (Plus, 2018)
V coloradském městečku je nalezena zavražděná středoškolačka. Tamní obyvatelé jsou otřeseni a atmosféru plnou strachu a podezření prožívají každý po svém - dospívající Cameron, jenž byl mrtvou dívkou posedlý, spolužačka Jade, která ji nenáviděla, a vyšetřující policista Russ, přítel Cameronova ztraceného otce. Všichni tři se navíc musejí vypořádat s vlastním životem a démony, které je sužují. Každý z nich totiž skrývá nějaké tajemství. Kým člověk je, když se nikdo nedívá? Od znepokojivé první věty po omračující závěr je Dívka na sněhu thriller, který má perfektní spád a mistrně vystavěnou zápletku.