Hodiny (Lišácké učení pro školáky)
Každé dítko se rádo vzdělává, jen to nesmí být nuda. Nad hravým Lišáckým učením budou dětské oči svítit nadšením. V této variantě se malí školáci naučí poznávat hodiny, starší mohou začít i s prvními slovíčky z angličtiny. Legraci si s hrou užijí děti i samostatně, užitečnější ale je, když poznávání vede dospělák nebo starší sourozenec. V balení najdete pravidla pro dvě hry. Jednou nastavujete na ciferníku hodiny podle toho, jakou si vyberete kartičku. Podruhé zase hledáte karty se shodnými časy, avšak v různých formátech. Hry nabízí mnoho možností obměn a rozšiřujících úkolů. Naučná zábava tak nepřestane vaše zvědavce bavit ani při častém opakování.