Danny, mistr světa - Dahl, Roald, 1916-1990 (Pikola, 2018)
Příběh malého chlapce a jeho otce, kteří dokázali nepříjemnému majiteli panství překazit velký lov na bažanty, kniha je určena mladším dětem.