V ringu / [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Lälíková] - Evans, Katy (Baronet, 2014)
Brooke Dumasová se vždy toužila dostat na olympijské hry. Její sen o zlatu roztříštilo zranění kolene. Nyní ale dostala od Remingtona Tatea nabídku, kterou nechce odmítnout. Jde vysněnou práci fyzioterapeutky. Brooke to k Remingtonovi přitahuje, chce ho víc, než kdy chtěla cokoli jiného. Jemné chvění, které v ní sexy boxer probouzí, se ale brzy změní ve spalující touhu a posedlost, jež s sebou přináší temné přísliby.