Říše snů ; Gam - Remarque, Erich Maria, 1898-1970 (Ikar, 2008)
V prvním románu rozvíjí autor milostný příběh mladého malíře a zpěvačky. Druhý román nás zavádí do exotických zemích, kterými cestuje mladá vdova, aby našla smysl života.