Věk zázraků : román - Walker, Karen Thompson (Beletrie, 2012)
Věk zázraků - román, který otřásl vydavatelským světem. Apokalyptický příběh očima jedenáctileté dívky, která se jednoho rána vzbudí a zjistí, že svět se začal zpomalovat. A dny se prodlužují a prodlužují. Téma románu je pozoruhodně aktuální ve světle událostí, které se odehrály v Japonsku.