Zločin u kostela : své vzpomínky sepsal Hugh de Singleron, lékař : vyprávění druhé - Starr, Melvin R. (Knižní klub, 2016)
Noční strážný městečka Bampton je nalezen mrtvý nedaleko kaple svatého Ondřeje. Vše nasvědčuje tomu, že jeho smrt má na svědomí divoké zvíře, ale Hugh de Singleton má jiný názor. Podrobné pátrání ho zavede na stopu dalšího zločinu.