Sběratelé - Baldacci, David, 1960- (Mladá fronta, 2008)
V blízkém okolí členů clubu dochází během několika dní k záhadným, na první pohled nepochopitelným vraždám. Zavražděn je i ředitel oddělení vzácných tisků Kongresové knihovny a vzápětí předseda Sněmovny. Čtyři veteráni se opět vydávají po stopách zločinu, netuší však, že mají v patách profesionálního zabijáka a agenta CIA, jež se oddává vskutku zvláštní sběratelské vášni. Sbírá předměty lidí, které zabil a zároveň prodává tajné informace. A ani sbírání vzácných knih není tak nevinná a bezpečná záliba. V riskantní hře o život hraje svou roli i touha po pomstě za dávné křivdy a vyřizování účtů z minulosti.