Snoopy po škole : vybrané stripy Peanuts z let 1959-1999 - Schulz, Charles Monroe, 1922-2000 (Plus, 2012)
Jmenují se Sally Brownová a nenavídím šolu!: Hned první strip čtenářům odhalí jaké city ke škole chovají Charlie, Lucy, Patty, Sally a další ... jen Snoopy je školou nadšen, ale psi do školy nesmějí.