Řeznice z Malé Barmy - Nesser, Håkan, 1950- (Severská krimi (MOBA), 2021)
Inspektor Barbarotti se vrací k třicet let starému případu brutální vraždy, při níž byla oběť rozsekána na kusy. Odsouzená pachatelka si tehdy odpykala svůj trest. Co když to ale bylo nezaslouženě?