Antropoložka na Marsu : podivuhodné a výjimečné životy geniálních a psychicky odlišných osobností - Sacks, Oliver, 1933-2015 (Dybbuk, 2009)
Lékař neurolog vypráví o sedmi zvláštních pacientech, postižených autismem, barvoslepostí, Tourettovým syndromem a dalšími neurologickými poruchami.