Sovy z Čarovného lesa. - Coe, Catherine (Bambook, 2021)
Další díl fantastického příběhu o třech kamarádkách, které se kouzlem promění v sovy, a starý vykotlaný strom je přenese do magického světa obývaného roztodivnými zvířátky.