Paměťovky : fialová kosatka
Karetní série Paměťovky je chytrou volbou pro každého, kdo se chce zaměřit především na procvičení paměti a logického myšlení při řešení nezvyklých výzev. Hra se hodí nejen pro děti, ale i dospělé a zejména seniory.