Rodinná dovolená - Boland, Shalini (Euromedia Group, 2023)
Psychologický thriller, v němž si dva cizí manželské páry na dovolenou vymění domy. Záhy ale jedna z žen zjistí, že na té druhé rodině, kterou si pustila do domu, je něco hodně podezřelého. A podezření padá i na jejího vlastního manžela.