Anglická dívka - Silva, Daniel, 1960- (DOMINO, 2014)
Gabriel Allon už ani nepočítá, kolik má na svém agentském kontě tajných misí. Doufá, že léta strávená v Mossadu jsou už minulostí, a tak se přestěhoval do Izraele, kde tráví poklidné dny se svou ženou. Pak ale nastane to, čeho se v skrytu duše obával: s žádostí o diskrétní pomoc se na něj obrátí starý přítel z britské MI6. Je zapotřebí co nejdříve najít Madeline Hartovou, mladou hvězdu na britském politickém nebi - a milenku ministerského předsedy.