Hotel Adlon : sága jedné rodiny - Döhnert, Rodica, 1960- (Ikar, 2021)
Devadesátiletá Sonja Schadtová vypráví vnučce svůj životní příběh propojený s historií legendárního hotelu Adlon. Rodinná sága byla také úspěšně zfilmována.