Jak se kreslí nula - Cajthaml, Miloš (Žatva, 1990)
Autor se v knize zabývá tématikou dětí a mládeže na pomezí kriminality z prostředí sídliště Jižní Město. Jde o sondu do rodinného zázemí všech zúčasněných aktérů, jde o hledání příčin dětské agresivity, násilí a cynismu.