Mirny - Andjelkovski, Tašo, 1949- (E-knihovna, 2017)
Sbírka sevřených a stručných veršů pražského antikváře a básníka je subtilní úvahou, která upoutá hrou se slovy a neúnavnou snahou o hledání neotřelých a naléhavých významových symbolů.