Čtyři osudy - Čechov, Anton Pavlovič (Odeon ; Chudožestvennaja litěratura, 1984)
Čtyři povídky vzniklé za autorva pobytu na Krymu. Vynikají psychologickým pohledem na předrevoluční ruskou společnost koncem minulého století.