Milionářka : Johnsonovská komedie o čtyřech dějstvích od člena Královské literární společnosti - Shaw, Bernard, 1856-1950
Satirická fraška z roku 1934 o moci peněz, o obchodních i společenských aférách rázné a úspěšné dámy, se dočkala i hvězdně obsazeného filmového zpracování.