Pět holek na krku po třiceti letech - Hercíková, Iva, 1935- (Motto, 2003)
Po třiceti letech se znovu setkává pětice kamarádek. Svěřují se, co je v životě potkalo, snaží se odčinit staré i nové křivdy.