Ríša Ríša a brankář na útěku - Shaw, Mary, 1965- (Egmont ČR, 2002)
Nenáročný příběh o tom, že se nikdy nemá házet flinta do žita, tím méně hokejka. Velká písmena a veselé obrázky knížku přiblíží méně sběhlým čtenářům.